Coș
0 Produs(e)
0
Coșul este gol
O masă echilibrată, umedă pentru pisici. Conține toți nutrienții, vitaminele și mineralele necesare.
Un brand italian cu peste 40 de ani de tradiție, specializat în nutriție naturală pentru câini și pisici. Linia de produse pe bază de dovleac este un aliment fără cereale, cu un conținut ridicat de carne, 96% din proteine sunt de origine animală.
Dovleacul are valori nutriționale unice și are multe efecte benefice:
-are un indice glicemic scăzut
-este o sursă excelentă de beta-caroten (vitamina A) și alți antioxidanți naturali
-susține sistemul imunitar
-combate radicalii liberi prezentând astfel efecte anti-cancer
-ajută la protejarea sistemului cardiovascular
-reglează motilitatea intestinală
-antiinflamatoare și antiparazitare
Ingrediente: File de prepeliță (30%), pui, hering, ouă fierte de pui, dovleac (5%), ulei de pește, cartof dulce, rodie, fructo-oligozaharide, clorură de colină, sulfat de condroitină, glucozamina, vitamine, minerale.
Substanțe suplimentare (per 1 kg):
Vitamine, provitamine și alte substanțe definite chimic: Vitamina A (E672) 4.800 UI, Vitamina D3 (E671) 320 UI, Vitamina E (E306) 160 mg.
Compuși cu oligoelemente: chelat de zinc cu hidroxianalog de metionină (E6) 200 mg; chelat de mangan cu hidroxianalog de metionină (E5) 40 mg; chelat de fier cu hidroxianalog de metionină (E1) 70 mg; chelat de cupru cu analog hidroxi al metioninei (E4) 16 mg;
Aminoacizi, sărurile lor și produse similare: DL-metionină 1500 mg; taurină 800 mg; L-carnitină 50 mg.
Analiză:
Umiditate 75,00%; proteine brute 12,50%; uleiuri și grăsimi brute 5,20%; fibră brută 1,00%; 2,40% cenușă brută
Recomandări:
Depozitați într-un loc uscat și răcoros, la temperatura camerei. Ambalajul deschis trebuie păstrat la o temperatură nu mai mare de + 8 +C și utilizat în 2 zile.
Recenzii
Nu au fost găsite recenzii
Mulțumim că vrei să adaugi o fotografie pentru acest produs
Ai cumpărat acest produs și știi cum este utilizat zi de zi? Ajută ceilalți cumpărători să facă alegerea potrivită și postează o fotografie.