RETUR ÎN 30 DE ZILE.
Numai la noi!
PREȚURI MICI!
La cele mai mari branduri
LIVRARE GRATUITĂ!
La comenzi peste 178 LEI

IAMS ProActive Health Adult & Mature & Senior hrana uscata pisici adulte/senior, cu pui si somon 15 kg

Producător: IAMS
43279
197,09 LEI

Expediere în 1 zi

Puncte premiu: 49 point
Imagini ale clienților noștri Vezi fotografii suplimentare

Recomandat pentru: Pisici adulte 1+ ani

Hrana universală pentru pisici Iams PROACTIVE HEALTH PROTECTION cu somon și pui (45% pui și curcan, 4% somon, pui cu curcan și somon - total 49%) oferă o nutriție completă și echilibrată pentru pisicile adulte.


Compoziție:

Pui și curcan uscat: 45% (pui 27%, sursă naturală de taurină), porumb măcinat, grăsime animală, pulpă de sfeclă uscată (6%), sorg, somon (4,1%), orez, porumb, proteine animale hidrolizate, ouă întregi uscate, fructo-oligozaharide (0,68%), clorură de potasiu, drojdie de bere uscată.

Constituenți analitici:

Proteine 36.0%
Conținut de grăsime 17.0%
Acizi grași Omega-6 2.53%
Acizi grași Omega-3 0.34%
Cenușă brută 7,50%
Fibră brută 4,70%
Calciu 1.10%
Fosfor 1.00%
Magneziu 0,09%

Suplimente:

Vitamine: Vitamina A: 146475IU/kg, Vitamina D₃: 2523IU/kg, Vitamina E: 586mg/kg, L-carnitină: 99mg/kg, Epuizanți: pulbere de celuloză: 6.0%.Oligoelemente: Sulfat de cupru pentahidrat: 35mg/kg, oxid de zinc: 206mg/kg, sulfat de mangan hidratat: 124mg/kg, iodură de potasiu: 1,5mg/kg.
Regulatori de aciditate: Hidrogenosulfat de sodiu: 1%.

Parametri

Greutatea produsului ambalat (kg):
15
Producător:
IAMS

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

Scrie un comentariu

Mulțumim că vrei să adaugi o fotografie pentru acest produs

Ai cumpărat acest produs și știi cum este utilizat zi de zi? Ajută ceilalți cumpărători să facă alegerea potrivită și postează o fotografie.