Coș
0 Produs(e)

0
Coșul este gol
Inaba Churu - Somon și ton
Gustare cremoasă pentru pisici cu aromă de somon și ton
Oferă-i pisicii tale ceva cu adevărat special! Churu Salmon & Tuna este o recompensă cremoasă, ușor de lins, fabricată cu ingrediente de înaltă calitate pentru uz uman - adică ingrediente sigure chiar și pentru oameni.
Rețeta combină gustul distinct al somonului norvegian și al tonului, oferind pisicuțelor o experiență delicioasă în timp ce furnizează nutrienți importanți. Acesta conține până la 91% umiditate pentru a ajuta la hidratarea zilnică - ideal pentru pisicile care sunt reticente în a bea apă. Fiecare porție are doar 10 calorii, astfel încât vă puteți răsfăța animalul de companie fără să vă faceți griji cu privire la silueta sa.
De ce să alegeți Churu Salmon & Tuna:
-Combinație de somon și ton - pentru un gust excepțional
-Ingrediente de grad uman - cea mai înaltă calitate și siguranță
-91% umiditate - pentru a susține hidratarea
-Doar 10 kcal per porție - ideal chiar și pentru pisicile care urmează o dietă
-Fără cereale, conservanți, coloranți și subproduse
-Textura cremoasă - adorată de pisicile de toate vârstele
Churu nu este doar o gustare delicioasă - este, de asemenea, o modalitate de a construi relații, de a recompensa sau de a adăuga varietate dietei zilnice a pisicii dvs. în cel mai apetisant mod.
Compoziție:
Somon (28,2%), ton (1,8%), tapioca uscată, extract de somon (0,7%), colagen
Aditivi per kg:
Gumă de guar, arome, 2b produse naturale definite botanic, Camellia thea Link, vitamina E
Ingrediente analitice:
Proteină brută(min) 6%, grăsime 6,5%, fibră brută 0,1%, cenușă brută 1%, umiditate 83,5%
Recomandări de hrănire:
Serviți ca o gustare zilnică.
Reduceți corespunzător alimentele integrale.
Hrăniți la temperatura camerei.
Serviți imediat după deschidere.
Recenzii
Nu au fost găsite recenzii
Mulțumim că vrei să adaugi o fotografie pentru acest produs
Ai cumpărat acest produs și știi cum este utilizat zi de zi? Ajută ceilalți cumpărători să facă alegerea potrivită și postează o fotografie.