RETUR ÎN 30 DE ZILE.
Numai la noi!
PREȚURI MICI!
La cele mai mari branduri
LIVRARE GRATUITĂ!
La comenzi peste 178 LEI

SCHESIR Jelly Adult Tuna&Chicken&Shrimps 85g ton, pui si creveti in aspic, hrana pisica

Producător: SCHESIR
72972
9,47 lei (118.38 lei / kg)

Expediere în 24 ore

Puncte premiu: 2 points
Imagini ale clienților noștri Vezi fotografii suplimentare

SCHESIR Ton și pui cu creveți în aspic este o hrană umedă care combină ton proaspăt și fileuri de pui cu creveți delicioși, toate servite într-un aspic delicat și moale.

Tonul provine direct din largul mării, iar compoziția este simplă și naturală - fără aditivi artificiali sau conservanți. Mâncarea este bogată în proteine și săracă în carbohidrați, în plus ajută la hidratarea pisicii tale.

Schesir se asigură că mesele nu sunt doar sănătoase și sănătoase, ci au și un gust delicios, astfel încât chiar și cea mai pretențioasă pisică va fi mulțumită!

Compoziție:

Ton 26%, fileuri de pui 26%, creveți 4%, orez 1,5%, ulei rafinat de floarea soarelui 2%, minerale

Componente analitice:

Proteine 13%, grăsime brută 1,5%, fibre brute 0,1%, cenușă brută 1%, umiditate 84% 

Recomandări de hrănire:

Pentru o pisică de 4 kg: 3 plicuri pe zi

Pentru o pisică de 6 kg: 4 + 1/2 plicuri pe zi

Pentru o pisică care cântărește 8 kg: 6 plicuri pe zi

Parametri

Greutatea produsului ambalat (kg):
0.085
Producător:
SCHESIR

Destinație

Etapa de viață:
Adult

Compoziție

Proteine (%):
14
Tip de proteină:
Ton
Lipide (%):
1
Care sunt regulile pentru recenziile de produse?

Doar clienții înregistrați FERA.RO care de altfel au cumpărat produsul pot acorda un rating. Evaluarea prezentată sub formă de stele reprezintă o medie a tuturor evaluărilor. După moderarea recenziei, vom publica atât evaluările pozitive, cât și cele negative.

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

Scrie un comentariu

Mulțumim că vrei să adaugi o fotografie pentru acest produs

Ai cumpărat acest produs și știi cum este utilizat zi de zi? Ajută ceilalți cumpărători să facă alegerea potrivită și postează o fotografie.