RETUR ÎN 30 DE ZILE.
Numai la noi!
PREȚURI MICI!
La cele mai mari branduri
LIVRARE GRATUITĂ!
La comenzi peste 178 LEI

SCHESIR Ton cu sprot în aspic 85 g hrană umedă pentru pisici adulte

Producător: SCHESIR
76563
8,10 lei

Expediere în 24 ore

Puncte premiu: 2 points
Imagini ale clienților noștri Vezi fotografii suplimentare

Schesir oferă o rețetă delicioasă pentru pisici adulte, pregătită din fileuri reale de ton gătite la abur, combinate cu sprot și servite într-o textură moale de aspic. Formula este naturală, nutritivă și perfectă pentru a răsfăța chiar și cele mai pretențioase pisici.

Caracteristici:

• Ton pescuit în largul mării
• Ingrediente naturale, simple și de calitate superioară
• Conținut ridicat de proteine și nivel scăzut de carbohidrați
• Ajută la hidratare datorită aspicului fin
• Fără coloranți, conservanți sau aditivi artificiali

Compoziție:

Ton 51%, pește alb (sprot) 4%, orez 1,5%, ulei rafinat de floarea-soarelui 2%, minerale.

Compoziție analitică:

Proteină brută 12%, grăsimi brute 0,8%, fibre brute 0,5%, cenușă brută 1%, umiditate 85%.

Recomandări de hrănire:

• Pisică 4 kg: 3 conserve/zi
• Pisică 6 kg: 4,5 conserve/zi
• Pisică 8 kg: 6 conserve/zi

Se recomandă servirea la temperatura camerei și combinarea cu hrană completă, pentru o dietă echilibrată.

Parametri

Greutatea produsului ambalat (kg):
0.085
Producător:
SCHESIR

Destinație

Etapa de viață:
Adult

Compoziție

Proteine (%):
12
Tip de proteină:
Ton
Lipide (%):
0.8
Care sunt regulile pentru recenziile de produse?

Doar clienții înregistrați FERA.RO care de altfel au cumpărat produsul pot acorda un rating. Evaluarea prezentată sub formă de stele reprezintă o medie a tuturor evaluărilor. După moderarea recenziei, vom publica atât evaluările pozitive, cât și cele negative.

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

Scrie un comentariu

Mulțumim că vrei să adaugi o fotografie pentru acest produs

Ai cumpărat acest produs și știi cum este utilizat zi de zi? Ajută ceilalți cumpărători să facă alegerea potrivită și postează o fotografie.